Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Lássuk a különdíjasokat!

2013. szeptember 04. - 15:10

Az elmúlt két hétben kiderült, kik voltak az idei Goldenblogon a közönség kedvencei, és kik esélyesek a szakmai díjakra. Most egy kicsit félretesszük a hat kategóriát, és a különdíjasokkal foglalkozunk.

Mivel a műsoron kívüli nyeremények több irányból is záporoznak majd, ez el fog tartani pár napig - az alaphangot a saját különdíjaink kiosztásával adjuk meg a dologhoz.

Mint arra talán még emlékeztek, a magunk részéről négy különdíjat és egy különjátékot hirdettünk: kerestük az év felfedezettjét, a legjobb tudásmegosztó blogot, a legjobb külföldön élő magyart és a legszórakoztatóbb blogot, a Come on, Creatives! verseny keretében pedig arra invitáltunk mindenkit, hogy manipuláljon kedve szerint a goldenblog.hu fejlécét díszítő, szabadon felhasználható és átalakítható grafikával.

Hogy a szeptember 12-i díjátadó izgalmait fokozzuk, az év felfedezettjének kilétét csak ott, a helyszínen fedjük fel, a többiek viszont már most örülhetnek – és persze mindannyian meghívót kapnak a záróeseményre is, ahol majd átvehetik a nyereményeiket. Lássuk, kik ők.

"And the winner is..."

A legjobb tudásmegosztó blog díját egy olyan oldalnak szántuk, amely emészthető formában adja tovább szerzője vagy szerzői hasznos ismereteit. A választás a

Színes ötletek

blogra esett, ahonnan velünk együtt sokan tanultak meg raklapból bútort, PVC-csőből vázát, valamint sötétben világító befőttesüveget készíteni.

A külföldön élő magyar bloggerek közül az

Eközben Afrikában...

gazdáját, Kátyát díjazzuk, aki nagyon távolról (egész pontosan Dél-Afrikából), és ennek megfelelően igen egzotikus dolgokról blogol. Nyilván magas a labda, de leütni is tudni kell, és itt ebben sincs hiba, sőt.

A LOL-díjat, azaz a legszórakoztatóbb blognak járó kitüntetést a

Dumaragu

avagy Simon, az arc nélküli manus kapja. Ars poeticája szerint ez a videoblog „csak annyi humorral rendelkezik, amennyit a nézőközönség elkönyvel magának” – hát mi a leghumorosabb versenyző díjához mindenképpen elegendőt könyveltünk el.

A Come on, Creatives! játékot pedig

Djordjevic István, alias Giorgio Blues

nyerte, aki videót készített az oldalunkat díszítő grafikából. A filmet a díjátadón természetesen be is mutatjuk, az alkotó jelenlétében.

A győzteseknek gratulálunk - holnap pedig mindenkit visszavárunk, mert folytatódik a díjcunami a blog.hu különversenyének eredményhirdetésével.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.