Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A szavazás állása tizenhárom nap után

2013. augusztus 13. - 16:25

Tizenharmadik napja tart a szavazás az idei Goldenblogon, vagyis majdnem az etap kétharmadánál járunk. Mivel ennyi idő alatt már rengeteg voks érkezett, a hátralévő több mint egy hét viszont még bőven elég arra, hogy forduljanak az eredmények, megnézzük az állást.

Kategóriánként haladunk, és mindenütt az első tíz helyezettet mutatjuk meg, valamint azt, hogy ki hány százalékát kapta eddig a szavazatoknak. Uccu neki.

Közélet

Kiélezett a verseny az első helyért az Átlátszó Blog és az Egyenlítő TV között (az állás az utóbbi időben többször fordult is), de lőtávolban van még a Határátkelő is.

PopArt

Ahogy az a nagykönyvben meg van írva: az első két helyezettet (Humorsarok és Toochee) csak egy hajszál választja el egymástól, de még az utolsó nyolc napra harmadikként ráforduló Deutsch Richárd Fotográfia is erőfeszítés nélkül fordíthat az álláson.

Civil

A Szárnyas Fejvadász egy kicsit elhúzott, az Élet az Illatoson stabilan második, majd kis lemaradással egy egész boly következik.

Életmód

Az Asztropatika a százalékos adatok alapján magabiztosan vezet még a Kreatív mánia előtt is, a többiek pedig tisztes távolból követik őket – legalábbis egyelőre.

Biznisz

Az angolnyelvtanítás.hu-t kicsit nehezebb lesz behozni, a második-harmadik helyen viszont szoros az állás, és lihegnek még páran a dobogósok nyomában is.

Ego

Az Előkelő Idegennek közel kétszer annyi szavazata van, mint a második Tágrazártszemmel.hu-nak, a harmadiktól az ötödik helyig viszont elég szoros az állás.

Ez tehát a nagy helyzet jelenleg, de még egyszer elmondjuk: nyolc nappal a vége előtt az adatok sem elbizakodottságra, sem csüggedésre nem adnak okot, mert még bármi megtörténhet. Sokkal érdemesebb tehát kampányolni és szavazni, amíg még lehet - a határidő augusztus 21. éjfél.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.