Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Szavazási híradó: szoros a verseny a PopArt kategóriában

2013. augusztus 06. - 13:26

Lassan egy hete tart a közönségszavazás, és igazán szépen pörög a számláló, úgyhogy ma egy kicsit valóságshow-sra vesszük a figurát, és ahogy a költő mondja, „százalékokat mutatunk”. Magyarul egy kis statisztika következik.

A beérkezett szavazatok száma már hosszú ideje öt számjegyű, és túlzás nélkül mondhatjuk, hogy mind a hat kategória népszerű, de persze nem egyformán: ahogyan a jelöléseknél, úgy most is az Életmód vezet, ahova az összes szavazat több mint negyede érkezett, mögötte pedig a PopArt és a Közélet áll. A teljes sorrend jelenleg a következőképpen alakul:

Életmód 25,92%
PopArt 17,84%
Közélet 17,19%
Biznisz 14,78%
Civil 14,17%
Ego 10,1%

A szavazás során tehát a nevezésekből kialakult népszerűségi sorrend kicsit átvariálódott, de a szoros eredmények miatt ez még bőven változhat. És hogy mi a helyzet a kategóriákon belül? Lássunk néhány érdekességet.

A legmagabiztosabban az Életmód kategória első helyezettje vezet, míg az első helyért a PopArt kategóriában folyik a legélesebb verseny.

A legszorosabb dobogós helyért folyó versenyt jelenleg az Ego kategória produkálja, ahol alig néhány vokssal vezet a második helyezett a harmadik előtt.

Az egy kategóriába beérkező szavazatokból a legnagyobb arányban a Közélet jelenlegi első helyezettje részesül, amely az összes voks 22,4 százalékát mondhatja magáénak a saját mezőnyében. Ebben a kategóriában egyébként az egész dobogó nagyon erős: hárman együtt a szavazatok csaknem felét birtokolják.

Ezek az adatok persze csak tájékoztató jellegűek, az eredmények még bőven megváltozhatnak bárhol, ha ilyen elánnal szavaztok (és kampányoltok) tovább az elkövetkező bő két hétben. Tegyetek úgy!

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.