Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A blog.hu is beszáll a különdíjosztásba

2013. augusztus 05. - 12:27

Azért jöttünk, hogy feldobjuk egy kicsit a blog.hu-s nevezettek hétfőjét: a szolgáltató különversenyt hirdet számukra, ami természetesen különdíjakkal is jár. Egészen pontosan egy rakás különdíjjal.

Na jó, legyünk még egzaktabbak: tizenhárom blog.hu-s versenyző jár majd jól, akik közül tízen a közönség, hárman pedig a blog.hu zsűrijének jóvoltából örülhetnek. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogyan válik el, hogy kik lesznek ők, és mire számíthatnak.

Közönségdíjak

A közönségdíjra pályázók a következőkre fenhetik a fogukat:

- az első helyezett díja egy kétszemélyes vacsora a Baltazár Budapest urban grill étteremben
- a második helyezett egy könyvcsomagot kap a Bookline felajánlásával
- a harmadik helyezett egy kétfős 3D VIP belépőt nyer a Cinema City Aréna VIP moziba
- a 4-10. helyezettek egy-egy 2000 Ft értékű Bookline utalvánnyal és egy-egy karton Hell energiaitallal lesznek gazdagabbak.

A nyertesek listája az augusztus 1-je óta tartó szavazás eredménye alapján áll össze, vagyis a tíz legtöbb szavazatot kapó blog.hu-s blogot jutalmazza a szolgáltató.

Szakmai díjak

A szolgáltató stábja által legjobbnak tartott blog.hu-s nevezettek díjai a következők:

- az első helyezett egy kétszemélyes gyulai wellness hétvégét nyer a Travelo.hu felajánlásával
- a második helyezett köyvcsomagot kap a Bookline-tól
- a harmadik helyezett díja egy négyfős 3D VIP belépő a Cinema City Aréna VIP moziba.

Hogy pontosan kik és hogyan válogatnak majd a versenyzők között, azt már nem mi mondjuk el, hanem Sára László, a blog.hu projektmenedzsere.

Kikből áll a blog.hu zsűrije?

A blog.hu zsűrije egészen nagy számú lesz: részt vesznek benne az Index blogketrec és az Index2 szerkesztői (4 fő), a bloghu fejlesztő csapata (4 fő), valamint az Inda csapat további tagjai (6 fő).

Hogyan rangsoroljátok a blogokat?

Azért döntöttünk a nagy létszámú zsűri mellett, mert túl sok bloghus bloggal találkozunk, és mindenki elfogult valamennyire. A döntési logika végtelenül egyszerű lesz: mindenki sorrendbe rakja 1-15-ig a kedvenc blogjait. Az első hely 15 pontot, a 2. hely 14 pontot ér, és így tovább. A végén összesítjük a pontszámokat, és reményeink szerint kialakul a végeredmény. Pontegyenlőség esetén a shortlistre újra szavazunk.

Nektek mivel tud még meglepetést okozni manapság egy blog (ha tud egyáltalán)?

Én személy szerint nagy rajongója vagyok a videóblogoknak. Az utóbbi évben egyre több blog jelentkezik videós anyagokkal, ezeknek hatalmas jövőt jósolok. Ezenkívül mindig jönnek szembe olyan, az újdonság erejével ható blogok, amik meglepnek, amiknek örülni tudunk a tematikájuk, a nyelvezetük vagy a szerkesztési logikájuk miatt.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.