Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Az Életmód kategória közönségdíjasának nyereménye

2013. július 10. - 11:10

Most hagyjuk el a féltávot – következnek az Életmód kategória leendő győztesének jutalmai.

Vaskos a pakk: rögtön indulásként ott figyel benne például egy Beats Solo HD fejhallgató az iStyle-tól. A Beats by Dre szériába tartozó füles a Studio fejhallgatók kisebb, könnyebb változata, így bármilyen táskában elfér, viszont ugyanolyan pazar hangzást biztosít, mint a márka bármely másik terméke. 

Emellett természetesen jár a nyertesnek főtámogatónk, a Ford díja, vagyis az egész hétvégére szóló autóbérlés is. Az autót a nyertes által választott időpontban péntektől hétfőig lehet használni.

Végül, de nem utolsó sorban jut két ajándék a HVG-től is: az egyik egy éves előfizetés a HVG Extra Pszichológia magazinra, a másik pedig egy 10 ezer Ft-os könyvcsomag, amely a Töltődj fel!, a Híres művészek titkos élete és az Ösztönösen című kötetekből áll össze.

Lehet számolni – valamint nevezni és a megfelelő időben majd szavazni is.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.