Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Az Ego kategória közönségdíjasának nyereménye

2013. július 10. - 16:38

Itt a célegyenes: menten kiderül az is, hogy mivel lesz gazdagabb az Ego kategória győztese.

Először is, a Ford jóvoltából megkocsikáztathatja az egóját egy bérelt autóval, akárcsak a többi kategóriagyőztes. A bérlet természetesen a legjobb énbloggernek is egész hétvégére, sőt egy kicsit még azon is túl, péntektől hétfőig szól. Figyelem, a visszapillantó tükör csak álló helyzetben használható saját magunk tanulmányozására!

A másik ajándékot a HVG Könyvek ajánlja fel. Ez egy 10 000 Ft értékű könyvcsomag, amelyben három kötet kapott helyet: Seth Godintól az Ikarosz tévedése, valamint a Pszichológia dióhéjban és a Csodálatos elme - ezeknek a tükrében már nyugodtan vizsgálgathatja majd önmagát is a nyertes, mert többek közt éppen erre valók. Aztán pedig az élményektől felfrissülve, újult erővel lehet visszatérni egotripelni.

Ez azonban még a jövő zenéje - egyelőre csak jelölgessen mindenki serényen, hiszen lassan félidejéhez érkezik a nevezési időszak.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.