Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A Popart kategória közönségdíjasának nyereménye

2013. július 09. - 15:33

Folytatjuk a közönségdíjak bemutatását – ezúttal a Popart kategória nyertesének pakkját bontjuk ki.

Aki ebben a témában blogol, az aligha veti meg a jó zenét – úgyhogy az iStyle jóvoltából a győztes kap egy Beats Pill hordozható hangszórót, amely a Beats by Dre szériába tartozik, és mindenféle vezeték nélkül, akár Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatod a telefonodat, sőt, zenehallgatáson túl még akár kihangosítónak is használhatod. Bár egészen kicsi és kézreálló, mégis meglepően hangosan és tisztán hozza a jellegzetes Beats hangzást.

A Ford a csomagba egy hétvégi autóbérlést tesz még, a HVG Könyvek pedig a Lopj úgy, mint egy művész!, a Magyarország szubjektív atlasza és a Híres művészek titkos élete című könyveket.

Mindezeken kívül a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola egy személyre szabott, egynapos fotós meterkurzust is felajánlott a nyertesnek, melyet a fotográfia szak vezetője, Pettendi Szabó Péter fog megtartani. A kurzus tartalmát a nyertes blog tematikája és a blogger igényei alapján alakítja ki az iskola, és az eszközöket is biztosítják mindehhez.  

Elég jól meggyúrja az érzékszerveket az összeállítás, úgyhogy van miért versengeni.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.