Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A közélet kategória közönségdíjasának nyereménye

2013. július 09. - 10:31

Örömmel jelentjük, hogy rengeteg a mondanivalónk: az elkövetkező két napban kidoboljuk, hogy mit kapnak az egyes kategóriák közönségdíjasai.

Kezdésnek nézzük a Közélet kategória nyertesének jutalmait. A legjobb közéleti/politikai bloggert főtámogatónk, a Ford egy péntektől hétfőig tartó autóbérléssel jutalmazza, hogy eljuthasson oda, ahova csak akar.

HVG Könyvek pedig néhány másik hétvégére biztosítja a kikapcsolódást a győztesnek egy háromdarabos, 10 ezer Ft értékű könyvcsomaggal, amelyben A jó és a rossz közgazdaságtana, a Mit hoz a jövő? és Az élet rejtett logikája című kötetek kapnak helyet.

Ki érdemelné meg a legjobban őket? Ha megvan a véleményetek, már lehet is nevezni.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.