Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A Civil kategória közönségdíjasának nyereménye

2013. július 09. - 17:00

Repül a... repül a... Civil kategória nyertesének díjcsomagja. Hogy kinek, azt még nem tudjuk, de azt már igen, hogy mi van benne.

Egyfelől egy hétvégi autóbérlés a Ford jóvoltából. És szó sincs kispályázásról vagy kiskapuzásról: a szóban forgó hétvége péntektől hétfőig tart, úgyhogy bőven lesz idő furikázni - akár civil alapon, valami jó cél érdekében, akár csak úgy, passzióból.

Másfelől pedig tartalmaz a pakk egy könyvösszeállítást is a HVG Könyvek jóvoltából. Ebben három, a civil kategóriához kapcsolódó kötet kapott helyet, név szerint Blaine Hardentől a Menekülés a 14-es táborból, valamint az 50 fontos kérdés a világról és a Civil bátorság.

Utóbbinak a címe túl magas labda ahhoz, hogy kihasználjuk, ezért csak annyit mondunk: nevezzetek.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.