Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Miért folyik a harc a különdíjasoknál?

2013. július 08. - 10:03

Korábban már írtuk, a különdíjeső idén sem marad el, sőt komplett vihar kerekedik belőle – nézzük hát meg azt is, hogy mit hoz a szél, azaz mik a nyeremények.

Ahogy az említett posztban beszámoltunk róla, a zsűri idén kiválasztja az év felfedezettjét, a legjobban blogoló külföldön élő magyart, a legjobb tudásmegosztó blogot és az év legszórakoztatóbb blogját, valamint különdíjat kap a logónkat legszellemesebben manipuláló versenyző is a Come On, Creatives! játék keretében.

Az öt kategória minden győztesét a Telenor jutalmazza, díjuk egy-egy egyéves Hipernet előfizetés lesz a hozzá tartozó mobilinternet modemmel, egyenként 120 ezer forint értékben.

A Come On, Creatives! játék nyertese pedig a zirci Forest Hills Biohotel & Golf jóvoltából másodmagával eltölthet két éjszakát a szállodában is, félpanziós ellátással, amely welcome drinket, reggelit és vacsorát, valamint wellness-használatot is tartalmaz, összesen 80 ezer forint értékben.

A Forest Hills. Nem lesz rossz itt pihenni a nyertesnek.

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.