Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Mire megy ki a játék? Goldenblog szakmai díjak

2013. július 05. - 14:30

Miért éri meg nevezni a Goldenblogra? Talán nem vagyunk álszentek, ha azt mondjuk, hogy elsősorban egyszerűen a játék kedvéért: azért, hogy minél többen ismerjenek meg jó blogokat, és kiderüljön, hogy ki a jók közt a legjobb.

De nyugodtan engedjünk meg magunknak némi mohóságot (már ha ez egyáltalán az): vannak itt díjak is.

Hogy a tétet tovább emeljük, ígéretünkhöz híven eláruljuk hát, idén miért folyik a versengés: elsőként következzenek a zsűrik által győztesként kiemelt blogok. 2013-ban minden kategóriában (közélet, popart, civil, életmód, biznisz és ego) a nyertesek egy 16 GB-os iPadet kapnak tokkal együtt, hogy még kényelmesebben menjen a blogolás.

A nyeremények felajánlója főtámogatónk, a Ford magyarországi képviselete, értékük pedig egyenként 140 ezer Ft. Szóval hajtson titeket ez is, tessék nevezni itt a blogokat, hogy a kedvencek nyerhessenek!

A hvg.hu hírei
Szenzációs hír érkezett a Fővárosi Állatkertből

Decemberben koalák érkeznek Budapestre. Szerdán az állatkert új lakóit, az óriásvidrákat mutatták be a közönségnek.

Elefánt taposta agyon az elefántmentőt

Az 56 éves állatorvos, az amerikai elefántmenhely alapítója a karámban tett rutinkörútján elesett, beütötte a fejét, és a menhelyen tartott két elefánt egyike minden támadó szándék nélkül rálépett a mellkasára, a férfi halálát okozva.

Másfél kilós pöfeteg termett Helesfán

Egy 27 centiméter átmérőjű és egy kisebb, kézilabda méretű gombát talált egy mezőgazdasági munkás Helesfán. Már tudják, mihez kezdenek az óriáspöfetegekkel – írja a bama.hu.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2244

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.